Ontvang nu 40% korting op alle kleren voor MannenVrouwen * Tijdelijk beschikbaar.

Betaling

Betaling

Alle prijzen worden getoond met en zonder BTW. U kunt dan gelijk in uw winkelwagentje de verzendkosten betalen. Er zijn geen extra kosten en u weet direct hoeveel u verschuldigd bent. U kunt onze website op de volgende manieren bezoeken:

VOORUITBETALEN

U kunt het totaalbedrag overmaken op Rabobank rekeningnummer: 159967910 tav: Toner Webshop. Klanten buiten Nederland (EU) hebben de volgende gegevens voor de betaling van de tonercatalogus: IBAN: NL10RABO0159967910 BIC: RABONL2U Let op: Onthoud uw ordernummer bij betaling!

OP REKENING

Deze betaling is alleen mogelijk na overleg en akkoord van de financiële afdeling van toner Webshop. Met de klant wordt overeengekomen dat de betaling strikt 14 dagen na levering van de bestelling en de factuur zal plaatsvinden. Dit is een maximaal orderbedrag voor nieuwe klanten van € 75,00 tot € 350,- voor particulieren en bedrijven. Als bedrijf dat is ingeschreven bij de KvK heeft u de keuze uit een bedrag van € 350,- incl. Bij de volgende bestelling heeft u de mogelijkheid om de pagina € 350,00 incl. btw op de bestelfactuur te plaatsen. Online betaling via

MONEYBOOKERS.COM

U kunt online winkel betalen om Toner zichtbaar te beheren via een beveiligde SSL (https: / /) verbinding. Ondersteunende betalingen zijn inclusief Moneybookers.

CONTANT GELD (Extra bezorgkosten € 10,00)

Let op, als het geld eerst wordt gevraagd, vraag ons om vooruitbetaling van de rembourskosten! (€ 10,00)