Ontvang nu 40% korting op alle kleren voor MannenVrouwen * Tijdelijk beschikbaar.

Annuleren of Retourneren

Annuleren of retourneren

Annulering

Het kosteloos annuleren van een bestelling totdat deze is verzonden.
Annuleer de bestelling nadat deze naar u is verzonden, u dient de levering van het pakket te weigeren. Indien de Webshop toner de betaling al van u heeft ontvangen, zullen wij, na ontvangst van de retour, het aankoopbedrag tonen om u terug te betalen. Hiervan worden verzendkosten in mindering gebracht (tenzij je aan de deur bestelt en weigert gesloten te laten om de levering in ontvangst te nemen).

Retouradres:

Frankeershop

Industrieweg 23

5527AJ Hapert

Nederland

Retourneren/afkoelperiode

U heeft een herroepingstermijn van 7 werkdagen zonder opgaaf van redenen om het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hier zijn voor u producten of speciaal voor uw bestelde product gemonteerd. Het product mag niet gebruikt zijn en in de originele verpakking geretourneerd worden Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden in paragraaf 8.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds ontvangen artikelen, gelieve deze terug te sturen naar het volgende retouradres. toner Webshop, dan wordt het totale aankoopbedrag inclusief verzendkosten verrekend. De verzendkosten voor het retourneren staan ​​op uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoop van het onroerend goed dat u een deel van de bestelling retourneert, wordt terugbetaald. verzendkosten worden in dit geval niet gerestitueerd.

Alle schriftelijk geregelde annuleringen, retouren en ruilingen van Toner Webshop dienen bekend te zijn. U heeft een retour op uw account nodig om aan te vragen, eenmaal goedgekeurd kunt u het product verzenden. (Denk aan portokosten! Geen gefrankeerde niet-aangegeven of zendingen worden niet geaccepteerd!)

Voor de terugbetaling van de (vooruit) betaalde bedragen hebben wij ook uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen ook de IBAN en BIC/Swift nummercodes te hebben om hun eigen bank aan te duiden.
Let op: de rekening die je opgeeft voor de terugbetaling moet gelijk zijn aan de rekening waarvan Toner Webshop de betaling heeft gedaan. Dit vanwege mogelijke fraudeterugbetalingen.
Een eventueel binnen 14 dagen betaald bedrag wordt teruggestort.